HondenPage baasje Hondenopvang Naarden

Over Hondenopvang Naarden

Ik heb een hondenopvang in huiselijke kring.
 
https://www.facebook.com/HondenopvangNaarden
 
Maar niet zo maar een opvang, ik bied de honden een echte vakantie aan! Ik werk heel anders dan andere opvang/oppas adressen! Mijn bedrijf is "geboren" uit gebrek aan goede oppas/opvang in huiselijke sfeer voor mijn eigen 2 honden, in januari 2013.
 
Ik heb een heel proces voorafgaand aan de allereerste keer dat een hond daadwerkelijk bij mij komt logeren (of de allereerste keer dat een hond overdag bij mij komt omdat z'n baasje full time werkt bijv.)
 
Eerst maak ik een kennismakingswandeling met de eigenaar en zijn/haar hond en mijn roedel van die dag (gemiddeld zo'n 4 tot 8 honden). We ontmoeten elkaar dan in het bos of op de hei zodat alle honden elkaar op neutraal terrein voor het eerst zien. Daarna gaan we naar mijn huis waar we lekker koffie of thee gaan drinken en de honden krijgen ook allemaal iets lekkers. Ze zijn nu moe van de wandeling (meestal een uur lopen en rennen) en gaan dus allemaal lekker liggen met hun lekkers. Er is dus meteen rust. De nieuwe hond snuffelt vaak een beetje rond in mijn huis en tuin en verkent de boel. De eigenaar zit tenslotte óók rustig met mij te praten. Op dat moment schrijf ik belangrijke gegevens over eigenaar en hond op en maken we een afspraak voor een wen dag. Sommige honden hebben meerdere wendagen nodig.
 
De wendag is kort (bijv. van 10.00 tot 15.00 uur). Alleen leuke associaties.
 
Vaak gaat het na zo'n wendag al helemaal goed en lopen de nieuwe honden bij mij naar binnen alsof het de normaalste zaak van de wereld is en zo worden ze ook begroet door de groep.
 
Ik maak héél veel foto's op een dag van alle leuke dingen die de honden meemaken en doen. En ook filmpjes en post die vrijwel meteen op FB. Zo kunnen de eigenaren met een goed en fijn gevoel vakantie houden of werken. Ik vraag ook, of mensen het leuk vinden, als ik iets héél leuks mee maak met zijn/haar hond, om een berichtje op whatsapp te krijgen met een foto of filmpje. Sommige mensen waarderen dat héél erg en anderen hoeven dat niet zo nodig.
 

Ik ben altijd open, en extreem flexibel, ik pas me aan aan de mensen.

Krabbels aan Hondenopvang Naarden

honden page profiel Hondenopvang NaardenHondenopvang Naarden schreef om 28 oktober om 11:06
Ik heb een hondenopvang in huiselijke kring. https://www.facebook.com/HondenopvangNaarden Maar niet zo maar een opvang, ik bied de honden een echte vakantie aan!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Hondenopvang Naarden heeft 80 ontvangen.

Berichten en online status
Hondenopvang Naarden was voor het laatst online 9 jaar, 6 maanden, 2 dagen, 1 uur, 45 minuten, 56 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden bij hondenopvang naarden/oppas in huiselijke kring



 honden foto honden bij hondenopvang naarden/oppas in huiselijke kring

honden foto honden bij hondenopvang naarden/oppas in huiselijke kring



 honden foto collages van honden bij hondenopvang naarden - oppas in huiselijke kring honden foto honden bij hondenopvang naarden - oppas in huiselijke kring honden foto honden bij hondenopvang naarden/oppas in huiselijke kring
Hondenopvang Naarden heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: honden bij hondenopvang naarden/oppas in huiselijke kring


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^